header
Contact:

inloggen voor patiëntenAls elke seconde telt: 112
Telefoonnummers:

Praktijklijn: 0481 421339 (toets 1 voor spoed)
Spoedlijn: 0481 423619
Fax: 0481 423428
E-mail: praktijk@huisartsendoornenburg.nl, ALLEEN bedoeld voor ALGEMENE zaken, NIET voor MEDISCHE zaken!Spoed:

Binnen kantooruren: 0481 421339 (toets 1 voor spoed)

evt spoedlijn: 0481-423619

als elke seconde telt: 112

Donderdagmiddag:
Waarneming voor spoedgevallen door Gendtse Huisartsengroep
0481 421223 of 0481 423644

Buiten kantooruren:
Huisartsendienst Arnhem: 026-389 9696 (regulier tarief) 

of bel 0900 1598 (10 cent per minuut)

of als elke seconde telt: 112

Patiëntenportaal:


Informatie Patiëntenportaal
In- en uitschrijven

 

Inschrijven als patiënt.

Wanneer u en/of uw huisgenoten zich als patiënt willen laten inschrijven bij Huisartsenpraktijk Doornenburg kunt u aan het onderstaande kaartje zien of uw woning zich binnen het praktijkgebied bevindt.werkgebied

Binnen dit op het kaartje gemarkeerde gebied bent u van harte welkom als nieuwe patiënt. Buiten dit gebied kunnen wij echter geen nieuwe patiënten aannemen.

U kunt zich via het inschrijfformulier inschrijven. Om dit formulier te kunnen gebruiken dient u beschikking te hebben over Adobe reader, klik hier om deze eventueel te installeren. Voor alle gezinsleden -ook voor ieder van de kinderen- a.u.b. een apart inschrijfformulier invullen en opsturen of inleveren. Ook verzoeken wij u om een kopie van een geldig identiteitsbewijs toe te voegen bij dit inschrijfformulier, van eenieder die ingeschreven wenst te worden.

Na de inschrijving verzoeken wij u om zich uit te laten schrijven bij uw vorige huisarts en deze te vragen uw medische gegevens naar ons praktijkadres te sturen dan wel zelf de gegevens bij uw vorige huisarts op te halen en ze bij ons af te geven. Daarna verzoeken wij u een afspraak te maken met een van de artsen van uw keuze voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunnen wij dan persoonlijk met elkaar kennismaken en zo nodig afspraken maken om de medische zorg bij de overgang naar onze praktijk zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw behoeften.

 

Uitschrijven als patiënt.

Indien u gaat verhuizen naar een woning buiten het praktijkgebied van huisartsenpraktijk Doornenburg, verzoeken wij u om in uw nieuwe woonplaats een andere huisarts te zoeken. Wij verzoeken u dan ook om zich bij uw nieuwe huisarts in te laten schrijven en om zich bij huisartsenpraktijk Doornenburg te laten uitschrijven. Dit kunt u doen door het uitschrijfformulier ingevuld en ondertekend met een handtekening naar ons te mailen of bij ons af te geven, vergezeld van een kopie van een geldig identiteitsbewijs. Op dit formulier dient u aan te geven wie uw nieuwe huisarts wordt, zodat u ons daarmee toestemming geeft om uw medische gegevens naar uw nieuwe huisarts te sturen.

Indien u om een andere reden uitgeschreven wenst te worden, kan dat natuurlijk ook. In dat geval geldt eveneens bovenstaande procedure. Het staat u dan vanzelfsprekend vrij of u ons de reden van uitschrijving kenbaar wenst te maken, hoewel wij het wel prettig vinden te vernemen waarom u uitgeschreven wilt worden.